Burger Bar Karczma Biesiada
Według relacji naszego korespondenta obsługa uniemożliwia wejście do budynku bez paszportu kowidowego
Rejestr firm i instytucji, które stosują segregację sanitarną pracowników, kontrahentów, klientów, petentów etc. oraz tych, które odmawiają jej stosowania.
Według relacji naszego korespondenta obsługa uniemożliwia wejście do budynku bez paszportu kowidowego
5 stycznia na stronie US pojawiła się informacja, że od 10 stycznia wracają zajęcia bezpośrednie, ale pod określonym reżimem sanitarnym
Według osobistej relacji od klientów wymagane są paszporty szczepionkowe przed wejściem na obiekt.
Wg informacji od naszej korespondentki firma odmówiła wypożyczenia urządzenia tlenowego osobie, która była niezaszczepiona.
Przy wejściu na lodowisko przyklejono kartkę z napisem: Wejście TYLKO dla zaszczepionych
Aby móc wejść do restauracji i zająć stolik, należy okazać ważny certyfikat kowidowy i założyć maseczkę.
Pomimo braku przepisów wymagających od branży hotelowej sprawdzania czy klienci są zaszczepieni, obsługa hotelu wymaga od swoich klientów okazywania certyfikatów kowidowych, a także noszenia maseczek.
Na basen należący do CRiS w Sanoku wpuszcza się tylko 30% osób, chyba że klient jest posiadaczem paszportu kowidowego. Pozostałe osoby tłoczyły się w kolejkach.
Kawiarnia informuje na kartce, że Rada Ministrów przewidziała limit osób, które wejść do lokalu, ale nie przewidziała jak to ma być weryfikowane.