Osiem Misek
Jak podaje nasz korespondent, nie został on wpuszczony ponieważ nie okazał certyfikatu szczepionkowego.
Nie wiemy, czy limit miejsc był wykorzystany
Rejestr firm i instytucji, które stosują segregację sanitarną pracowników, kontrahentów, klientów, petentów etc. oraz tych, które odmawiają jej stosowania.
Jak podaje nasz korespondent, nie został on wpuszczony ponieważ nie okazał certyfikatu szczepionkowego.
Nie wiemy, czy limit miejsc był wykorzystany
Restauracja informuje na swojej stronie Facebook’owej, że wstęp mają tylko osoby posiadające aktualne certyfikaty szczepienia przeciw COVID.
Restauracja prosi wszystkich wchodzących o okazanie dokumentu potwierdzającego szczepienie, wynik testu lub status ozdrowieńca, w przeciwnym wypadku klienci mają wybrać inny lokal
Od 1 grudnia 2021 (na długo przed obostrzeniami ogłoszonymi przez rząd) wstęp mają osoby w pełni zaszczepione,
posiadające negatywny wynik testu, oraz te, które przeszły COVID-19
Relacja korespondenta:
Przy bramkach powiedziano, że jak nie założymy masek to kolejka nie ruszy. Sprytnie podburzono zamaskowanych na tych bez masek. Prawie doszło do pobicia o maski.
Informacja o segregacji sanitarnej zgłoszona przez czytelnika naszego serwisu. Brak bliższych informacji.
Pizzeria informuje, że 70% dostępnych miejsc można będzie zajmować wyłącznie po okazaniu unijnego cyfrowego zaświadczenia COVID lub zaświadczenia o sczepieniu, wyniku testu lub wyzdrowieniu.
Pizzeria informuje, że 70% dostępnych miejsc można będzie zajmować wyłącznie po okazaniu unijnego cyfrowego zaświadczenia COVID lub zaświadczenia o sczepieniu, wyniku testu lub wyzdrowieniu.
Jedna z naszych korespondentek spotkała się z odmową obsługi klientów bez maseczek oraz z agresywnym zachowaniem jednej z pracownic. Jedna z pracownic, histerycznie krzyczy na klientów bez masek. Nie chcę obsłużyć, chyba że ktoś wyjdzie …
Księgarnia zaprasza do swoich placówek, jak pisze na swoim profilu Twitter, bez paszportów, bez kodów QR, ale …. żeby nie zapomnieć o okularach 🙂